Dans och baseboll förde oss samman

Den 16 juli 2011 firade vi vårt bröllop i Alsters kyrka, utanför Karlstad. Kyrkan ligger bara ett par kilometer från Blomsterhult och festen var naturligtvis på just Blomsterhult.

Vi är båda entusiastiska dansare och åker långväga för att dansa till fler av de bra moderna dansbanden. Den 11 juli 2008 spelade Zlips i Blomsterhult, en loge mitt ute i ingenstans.  Det ligger ett par mil norr om Karlstad. Henrik som skulle döma baseboll i Karlskoga dagen efter tänkte att varför inte köra upp redan kvällen före och passa på att dansa till härliga Zlips. För att hitta dit och få mer information om stället, folket som brukar åka dit m.m. så kontaktade han en Annicka på danscommunityn Dansmaffian. De sågs på Blomsterhult och fortsatte sedan att hålla kontakten via telefon. Fler och starkare känslor växte fram så den 6 september (Flamingokvintettens stora hit "6 september") kände båda att de hör ihop. 

Våra gäster gjorde vår bröllopsdag väldigt minnesvärd och vi vill tacka alla underbara vänner och våra familjer. Vigselakten blev mycket humoristisk och efteråt överraskade vi gästerna med en sabelhäck bestående av fem jägare och fem basebollspelare.


 
AnnickaHenrik RobPat