Dans är ett av våra stora gemensamma intressen. Dans skänker oss massor av glädje och vi har träffat otroligt många underbara vänner genom detta intresse. Det var tack vare dansen, i kombination med baseboll, som vi träffades - det kan ni läsa mer om under Bröllop.

Vi dansar bugg, fox, vals, west coast swing och boogie woogie. Flera av danserna håller vi egna kuser i, se mer info under kurslänken. Kurserna håller vi dels i egen regi och dels som inhyrda instruktörer på skolor och dansklubbar. Ni är varmt välkomna att kontakta oss, mail(at)annickahenrik.se, om ni är intresserade av våra kurser och vi skräddarsyr självklart kurs-paketen utifrån era önskemål. 

Vi tävlar i bugg i 35+ Super-A-klass och våra främsta meriter är en andraplats på SM 2016, en femteplats på SM 2015 och en fjärdeplacering på SM 2013. Under hösten 2016 har vi vunnit Grand Prix-tävlingarna i Hallstahammar och i Växjö. Vi ligger för närvarande etta på Sverige-rankingen för 35+par. Vanligtvis deltar vi i 5-6 nationella tävlingar per år, samt ungefär lika många inom distriktet.

På Facebook finns en sida som heter AnnickaHenrik.se Danskurser. Gilla gärna sidan för att få fortlöpande information om våra kurser och evenemang. 

 
AnnickaHenrik RobPat