Dans är ett av våra stora gemensamma intressen. Dans skänker oss massor av glädje och vi har träffat otroligt många underbara vänner genom detta intresse. Det var tack vare dansen, i kombination med baseboll, som vi träffades - det kan ni läsa mer om under Bröllop.

Vi dansar bugg, fox, vals, west coast swing och boogie woogie. Flera av danserna håller vi egna kuser i, se mer info under kurslänken. Kurserna håller vi dels i egen regi och dels som inhyrda instruktörer på skolor och dansklubbar. Ni är varmt välkomna att kontakta oss, mail(at)annickahenrik.se, om ni är intresserade av våra kurser och vi skräddarsyr självklart kurs-paketen utifrån era önskemål. 

Vi tävlar i bugg i 35+ och våra främsta meriter är en andraplats på SM 2016, en femteplats på SM 2015, en fjärdeplacering på SM 2013 och en femteplats på SM 2018. Tävlandet har blivit alltmer sporadiskt på senare tid. Det beror delvis på pandemin, men också delvis på att tiden inte räcker till för oss. 

På Facebook finns en sida som heter AnnickaHenrik.se Danskurser. Gilla gärna sidan för att få fortlöpande information om våra kurser och evenemang. 

 
AnnickaHenrik RobPat